Share
Go down
avatar
Administrator
Administrator
<b>Posts</b> Posts : 97
<b>Registered</b> Registered : 2014-02-07
<b>Location</b> Location : AEEK OFFICE PunBB Chrome Reputation : 7
Points : 2082
View user profilehttp://aeek.forumz.ro

Regulamentul forumului

on Fri Feb 07, 2014 2:49 pm
Message reputation : 100% (2 votes)
Question  Regulamentul a fost creat în scopul de a informa membrii cu privire la activitățile permise și nepermise. Nerespectarea acestor reguli poate duce la avertismente sau chiar la interzicerea contului.
Exclamation Regulamentul trebuie citit frecvent, deoarece el poate fi actualizat oricând, fără a vă notifica cu privire la noile schimbări.


Arrow Conținutul mesajelor, subiectelor și articolelor
1. Acest forum nu tolerează materialele pornografice , pirateria, drogurile, torentele sau orice alt conținut care încalcă legea. Orice membru care postează un astfel de conținut i se va interzice accesul pe forum timp de 3 zile. Dacă sunt mai multe postări de acest gen, autorul va fi exclus pe adresa IP și pe cont.
2. Limbajul vulgar nu este tolerat, utilizatori care poartă un astfel de limbaj pot primi 1 avertisment sau chiar ban. 

Arrow IP-uri și conturi
1. Sunt interzise conturile ale căror username seamănă sau imită un username al unui membru al staff-ului.
2. Conturile multiple sunt strict interzise, cine este prins primește ban pe toate conturile. Fiecare utilizator poate avea dreptul la un singur cont pe o adresă IP. Dacă între timp utilizatorul adună 4 banări, acesta va primi ban pe adresă IP și nu va mai avea dreptul de a accesa forumul. 
3. Folosirea serverelor Proxy nu este permisă, de aceea este obligatoriu să folosiți IP-ul dvs propriu. 


Arrow  Cearta între membri
Like a Star @ heaven Dacă aveți divergente cu alți membri, vă rugăm să vi le rezolvați prin mesageria privată sau prin Yahoo Messenger. Forum acest nu este destinat pentru ceartă. Utilizatorii care nu încetează și tot continuă cu cearta, vor fi excluși, neputând să mai folosească contul.

Arrow Publicitate pe forum
Like a Star @ heaven Publicitatea este permisă doar în locurile speciale, în niciun caz în alte secțiuni ale forumului. Astfel de activități pot duce la sancționare, dacă sunt mai multe topicuri de tip reclamă. Pentru promovarea site-ului dumneavoastră editați câmpul WEBSITE din profil.

Arrow Mesaje duble (Double Post)
Like a Star @ heaven  Mesajele duble nu sunt tolerate decât dacă au trecut 24 ore de la ultimul mesaj postat. Folosiți butonul "Editează".

Arrow Mesaje tip spam
1. Mesajele tip spam și la un număr mare poate duce la sancționarea membrului respectiv. Mesajele postate trebuie sa fie diferite şi nu de acelaşi fel. Astfel de mesaje le considerăm ca fiind spam.
2. Sunt considerate mesaje de tip SPAM si postarile "frumix" , "ms" , "incercam" , s.a.m.d , orice Mesaj trebuie sa contina minim 3 cuvinte

Arrow Avatare
1. Mărimea maximă a avatarului este de 150x150 pixeli și nu mai mult.
2.  Avatarul nu trebuie sa conțină un conținut explicit sexual și link-uri externe.

Arrow Postarea link-urilor
1. Aveți dreptul de a posta linkuri externe. 
2. Nu aveți dreptul de a face reclama prin mesageria privată. Se pedepsește prin dezactivarea mesageriei pe o durata nedeterminata.

Arrow Moderarea
Like a Star @ heaven Utilizatorilor simpli nu li se permite moderarea altor utilizatori, acest lucru este rezervat staff-ului.


Last edited by aEEk.# on Fri Apr 03, 2015 1:07 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Updated !)
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum