Share
Go down
avatar
Administrator
Administrator
<b>Posts</b> Posts : 97
<b>Registered</b> Registered : 2014-02-07
<b>Location</b> Location : AEEK OFFICE PunBB Chrome Reputation : 7
Points : 2082
View user profilehttp://aeek.forumz.ro

ROMERCIAL [UNA DINTRE PUȚINELE EMISIUNI DE CALITATE PE YOUTUBE]

on Mon Oct 13, 2014 10:42 pm
Message reputation : 100% (1 vote)


     Creatorii de content de pe Youtube s-au înmulțit considerabil în ultimii ani. Însă puțini creează content de calitate. Unul dintre puținii creatori de emisiuni online, care a reușit să mă captiveze încă de la primul său videoclip este Cosmin Mitu. Emisiunea lui ”ROMERCIAL”, este o emisiune în care acesta analizează advertising-ul din România, vorbind în special despre reclamele difuzate la TV. Este o emisiune atât amuzantă cât și educativă.


    Din păcate nu se bucură de prea multă popularitate, întrucât emisiunea lui nu este pentru oricine. Limbajul lui poate fi considerat prea elevat iar umorul inteligent îi poate lăsa reci pe unii privitori. De ce? Pentru că publicul zilelor noastre nu caută astfel de emisiuni. Ei vor umor ieftin, scandal, înjurături, și pițipoance. Puțini au răbdare să urmarească un videoclip de 20 minute despre publicitatea din România, dar cred că este mai bine așa. Cred ca și Cosmin își dorește un public mai puțin numeros dar cu un grad de inteligență mai mare.


    O altă emisiune a lui Cosmin realizată tot pe canalul ROMERCIAL, este ”FROOSTRĂRI”, în care vorbește despre diferite probleme pe care le întâlnim fiecare dintre noi, și despre cum ar putea fi ele rezolvate în viitorul apropiat sau îndepărtat.


Nota: Dacă vrei să vezi o emisiune de calitate care probabil este peste majoritatea emisiunilor difuzate la TV, atunci ROMERCIAL este pentru tine. 


Canalul ROMERCIAL: https://www.youtube.com/user/ROMERCIAL

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
--------------------------------------------------
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum